معاونت پژوهش و فناوری

هفته پژوهش و فناوری

نمایشگاه ارائه دستاوردهای پژوهش و فناوری

نمایشگاه ارائه دستاوردهای پژوهش و فناوری(بندرعباس-آذرماه 1401)

این نمایشگاه در هفته پژوهش و فناوری  از تاریخ 12 لغایت 18 آذرماه در محل مجتمع آموزشی و پژوهشی پردیس 2 دانشگاه با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس ، احسان کامرانی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان ، آشوری و مرادی نمایندگان مردم حوزه انتخابیه مرکز استان در مجلس شورای اسلامی ، جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی و فعالان حوزه پژوهش بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان افتتاح شد.مرکز رشد دانشگاه نیز با برپایی غرفه و ارائه دستاوردهای واحدهای فناور در این نمایشگاه شرکت نمود.

در این نمایشگاه دانشگاه های استان هرمزگان ، شرکت های دانش بنیان ، مراکز رشد ، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را در قالب ۵۰ غرفه به نمایش گذاشتند.