معاونت پژوهش و فناوری

نشست مدیران مراکز رشد واحدهای فناور

نشست مدیران مراکز رشد سراسر کشور(اصفهان-تیرماه 1401)

نشست مدیران مراکز رشد واحدهای فناور کشور 15 و 16 تیرماه به مدت دو روز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار گردید. در روز اول پس از سخنرانی رئیس شهرک، معاون و مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پنل هم‌اندیشی از ایده تا بازار در شرکت‌های نوپا با حضور مدیران مراکز رشد کشور برگزار شد.

این نشست که با حضور علی خیر الدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، امید رضایی‌فر مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری و سایر مدیران مراکز رشد جامع کشور برگزار شد علی خیر‌الدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: امسال که سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است، 5 راهبرد اصلی در این معاونت دنبال می‌‌شود.

وی با اشاره به بند «ت» قانون جهش تولید دانش بنیان که به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت اجازه داده شده که نسبت به ایجاد پردیس فناوری اقدام کنند، گفت: در این حوزه تاکنون پردیس‌های تخصصی و دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی ایجاد شده است.

مدیران مراکز رشد کشور در ادامه از شرکت‌‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند.