معاونت پژوهش و فناوری

نمایشگاه محصولات دانش بنیان و فناور و اکوسیستم نوآوری

سومین نمایشگاه تخصصی محصولات دانش بنیان و فناور و اکوسیستم نوآوری استان (دی ماه 1401)

سومین نمایشگاه تخصصی محصولات دانش بنیان و فناور و اکوسیستم نوآوری استان از تاریخ 1401/10/24 لغایت 1401/10/28در سایت نمایشگاه های بین المللی بندرعباس برگزار گردید.

در این نمایشگاه دانشگاه هرمزگان با برپایی غرفه، دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد.

برنامه ریزی و برگزاری پنل های تخصصی در سومین نمایشگاه تخصصی محصولات دانش بنیان و فناور و اکوسیستم نوآوری استان توسط دانشگاه هرمزگان صورت پذیرفت.

پنل تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری استان با محوریت صنابع نفت،گاز و پتروشیمی(دبیر: دکتر علی فتی)

پنل تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری استان با محوریت صنایع فولادی، معدنی و دریایی(دبیر: دکتر احمد باران زاده)

پنل تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری استان با محوریت صنایع شیلاتی، کشاورزی و غذایی(دبیر: دکتر داود صمصام پور)

پنل تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری استان با محوریت صنابع نفت،گاز و پتروشیمی توسط جناب آقای دکتر فتی، رئیس صندوق پژوهش و فناوری استان در سومین نمایشگاه محصولات تخصصی دانش بنیان و فناور و اکوسیستم نوآوری استان برگزار گردید.

پنل تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری استان با محوریت صنایع فولادی، معدنی و دریایی توسط جناب آقای دکتر باران زاده، معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه هرمزگان در سومین نمایشگاه محصولات تخصصی دانش بنیان و فناور و اکوسیستم نوآوری استان برگزار گردید.

پنل تخصصی توسعه اکوسیستم نوآوری استان با محوریت صنایع شیلاتی، کشاورزی و غذایی توسط جناب آقای دکتر صمصام­پور رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه هرمزگان در سومین نمایشگاه محصولات تخصصی دانش بنیان و فناور و اکوسیستم استان برگزار گردید.