معاونت دانشجویی

افتتاح سالن غذا خوری مرکزی دانشگاه

سالن غذاخوری مرکزی دانشگاه هرمزگان با مسـاحت 3000مترمربع و ظرفیت 600 نفر پس از نه سال افتتاح شد.

افتتاح سالن غذاخوری مرکزی دانشگاه هرمزگان پس از نه سال

سالن غذاخوری مرکزی دانشگاه هرمزگان با مسـاحت 3000مترمربع، ظرفیت 600 نفر و اعتبار 360000 میلیـون ریال به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تلاش رئیس دانشگاه جناب آقای دکترظهیری نیا و حضور معاون اداری و پشتیبانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکترعلی خطیبی دربهمن ماه 1402 افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر خطیبی در این آیین افتتاح بر حمایت همه جانبه وزارت علوم در راستای افزایش سطح کیفی دانشگاه ها تاکید نمود و بیان داشت : این پروژه با همت دولت محترم ، حمایت هایی که در دور اول سفر رئیس محترم جمهور به استان هرمزگان صورت پذیرفت و تلاش های مسئولین دانشگاه هرمزگان پس از نه سال در 11 بهمن ماه 1402 به بهره برداری رسید.