دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

EnAr

نحوه ورود به پورتال دانشجویی

نحوه ورود به پورتال دانشجویی ویژه دانشجویان بدون پرونده در سایت صندوق رفاه

- صرفاً با استفاده از مرورگر فایر فاکس و از طریق رایانه شخصی به سایت صندوق رفاه به آدرس:www.swf.ir مراجعه نموده و سپس با انتخاب پورتال دانشجویی  (bp.swf.ir) وارد صفحه پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان شوید.

1- انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید

2- وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد و انتخاب دکمه جستجو

3- وارد کردن تابعیت ، محل صدور، مرکز آموزشی ، رشته تحصیلی ، نوع دوره، مقطع، سال ورود، نیمسال  ورود،شماره دانشجویی ، تلفن ثابت و همراه (که همراه باید بنام شخص دانشجو باشد) و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک وانتخاب  ذخیره

* دانشجو لازم است جهت تایید نهایی  اطلاعات ذخیره شده به اداره رفاه دانشجویی دانشگاه مراجعه نماید.

* در صورت بروز هرگونه مشکل در نحوه تشکیل پرونده در پورتال دانشجویی و یا راهنمایی بیشتر (درخواست وام  ، پرداخت شهریه خوابگاه )با شماره های ذیل تماس بگیرید:

-  07633711046

-  07633714045

"راهنمای پرداخت از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان (سامانه فاز 2)"

ابتدا وارد سایت پرداخت اینترنتی صندوق به آدرس Http://bp.swf.ir شوید.

• ورود به سامانه پورتال فاز 2

نحوه ورود به سامانه پورتال فاز 2:

• پس از ورود به پورتال ، نام کاربری وکلمه عبور را که شماره ملی با اعمال خط تیره می باشد وارد نمائید .

توجه :(چنانچه کلمه عبور شناخته نشد ، با اداره خوابگاه دانشگاه تماس گرفته تا رمز عبور به روز رسانی گردد)

• پس از ورود به صفحه پورتال ،رمز عبورخود را تغییر دهید تا بتوانید قسمت های مختلف را رویت نمایئد .
  • در صفحه «خلاصه وضعیت» امکان دیدن میزان بدهی در مقاطع تحصیلی وجود دارد چنانچه قصد پرداخت هر کدام از موارد ذیل را دارید بایستی گزینه پرداخت مربوطه را انتخاب نمائید :

پرداخت اقساط

پرداخت خوابگاه

• پس از انتخاب آیتم مورد نظر درگاه بانک را انتخاب نموده واقدام به پرداخت نمائید .
  • در این قسمت دانشجو و یا دانش آموخته با استفاده از کارت ورمز دوم می تواند به پرداخت اینترنتی اقدام نماید .

لازم به ذکر است  دانشجو باید جهت ثبت پرداختی خوابگاه  در سامانه نسیم  به اداره خوابگاه مراجعه و یا تصویر پرداختی را به شماره های ذیل از طریق واتساپ ارسال  نماید:

- خواهران: 09175475825

- برادران: 09038133219