مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

اطلاعیه حذف و اضافه

حذف و اضافه نیمسال اول 1402-1401 از طریق مراجعه به سامانه گلستان از طریق آدرس اینترنتی : http://golestan.hormozgan.ac.ir مطابق تقویم زیر قابل انجام است:

حذف و اضافه نیمسال اول 1402-1401  از طریق مراجعه به سامانه گلستان از طریق آدرس اینترنتی : http://golestan.hormozgan.ac.ir مطابق تقویم زیر قابل انجام است:

ورودی   سال     98 و ماقبل           1401/07/02

ورودی   سال     99                        1401/07/04

ورودی   سال     1400                     1401/07/06

همه ورودی ها                               1401/07/07

نکات مهم:

• در زمان حذف و اضافه از درستی و قطعیت ثبت انتخاب واحد خود اطمینان حاصل نمایید.
  • متذکر می گردد مسئولیت اطلاع یابی بموقع از عدم ارائه درس و یا ارائه درس جدید در مهلت حذف و اضافه از طریق منابع اطلاع رسانی و یا آموزش دانشکده و گروه بعهده دانشجو می باشد.
  • پس از اتمام مهلت حذف و اضافه ثبت و یا حذف درس امکان پذیر نمی باشد.
  • دانشجو می تواند دو درس جدید انتخاب یا دو درس انتخابی خود را حذف و یا دو درس انتخابی خود را با دو درس دیگر جابجا نماید. مشروط برآنکه تعداد واحدهای انتخابی درس از حد مقرر تجاوز نکند.
  • مسئولیت رعایت پیش نیازها، همنیاز ها، حد نصاب مقرر حداقل و حداکثر اخذ واحد و دیگر قوانین جاری آموزشی در هر صورت برعهده دانشجو است و در صورت ارتکاب تخلف طبق مقررات با آن برخورد خواهد شد.
  • برای ثبت درس معرفی به استاد لازم است ابتدا کارشناس مربوطه در سامانه گلستان گزینه " اخذ درس با وضع خاص" را فعال و نام استاد درس را تعریف نماید و سپس دانشجو موظف است شخصاً درس را در سامانه گلستان ثبت کند.
  • عدم تداخل ساعات کلاسی و امتحانات
  • الزام آور بودن کسب موافقت کتبی از گروه مبدا و مقصد برای ثبت درس مشترک از گروههای دیگر.

راهنمای حذف و اضافه (ترمیم)

• برای اطلاع از مراحل حذف و اضافه (ترمیم) به راهنمای ثبت نام و ترمیم (حذف و اضافه) که بروی صفحه اول گلستان نصب گردیده است مراجعه نمایید.
  • پس از انجام تغییرات حتماً کلید اعمال تغییرات را بزنید، در غیر اینصورت تغییرات موردنظر در برنامه شما لحاظ نخواهد شد و مسئولیت آن بعهده دانشجو خواهد بود. متذکر می گردد پس از مهلت حذف و اضافه امکان تغییر وجود ندارد.
  • جهت تغییر گروه درسی ( بدون حذف گروه قبلی و اخذ گروه جدید) می بایست از گزینه تغییر گروه درسی استفاده نمود.

حوزه آموزش مجتمع آموزش عالی میناب