دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری
EnAr ورود 0

در ششمین دوره المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان:

مدال نقره رشته فریزبی به دانشجوی دانشگاه هرمزگان رسید

ششمین دوره المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر به میزبانی دانشگاه‌ صنعتی اراک و دانشجویان پسر به میزبانی دانشگاه‌ اراک با حضور حدود 100 دانشگاه از سراسر کشور برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این دوره از مسابقات که با حضور تیم‌های مختلفی از دانشگاه هرمزگان در بخش پسران و دختران برگزار شد، دانشگاه هرمزگان موفق به کسب مقام سوم انفرادی در ماده مسافت توسط آقای محمد تاجور و کسب مقام دوم تیمی توسط تیم فریزبی دانشگاه در مسابقات المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور شد.

یادآور می‌شود: در این رویداد که از تاریخ 22 تا 26 تیر 1402 در 7 رشته هندپلو، دوچرخه سواری، طناب‌زنی، آمادگی جسمانی، دارت، فریزبی، هفت سنگ مهارتی برگزار شد.

بازدید امروز: 1    بازدید کل: 1022